Rólunk

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsen azoknak, akik használt iPhone-t, iPad-et, vagy Mac-et szeretnének vásárolni – biztos forrásból, garanciával.

Rengeteg olyan hírt hallottunk már mindannyian, hogy ezt vagy azt az ismerősünket átverték használt, hibás Apple termékkel. Az eszközöket sajnos nem könnyű, és sok esetben nincs is idő tesztelni megvásárláskor. Ha valaki nem tudja, mit kell nézni, az rossz esetben csak napok múlva fogja észrevenni, hogy valami nincs rendben az új telefonjával. Arra pedig, hogy vásárlás után az eladót rábírjuk némi kompenzációra, gyakorlatilag esély sincs, sokszor arra sem, hogy egyáltalán bizonyítani tudjuk az igazunkat.

Igény tehát van egy biztos pontra, lehetőleg olyan helyre, ami mindenki számára könnyen megtalálható, megközelíthető, hosszú nyitvatartással, és természetesen egy fizikailag is létező boltról legyen szó, mivel egy használt iPhone-t vagy MacBook-ot bizony illik megfogdosni, kipróbálni vásárlás előtt. Mostanra sikerült is tető alá hoznunk egy együttműködést az iSamurai WestEnddel, amit ezennel útjára is bocsátunk.

A neve: használtszifon.com, a bolt pedig egy teljesen új üzlet a régi iSamurai iPhone Szervizzel szemben. Ha jó áron szeretnétek garantáltan jó terméket venni, garanciával, ténylegesen biztos forrásból, akkor nézzetek körül nálunk, érdemes. Minden használt termékünkre, melyekre nem vonatkozik gyártói, vagy szolgáltatói jótállás, minimum 1 hónap teljeskörű garanciát vállalunk.

Ha pedig eladni szeretnéd Apple terméked, jelentkezz az elérhetőségeink valamelyikén, munkatársunk azonnali árajánlatot fog küldeni Neked.

Üdv:

Használtszifon.com