VÁSÁRLÁS MENETE

Röviden a vásárlás menetéről, az oldal használatáról

Miután kiválasztottuk a kategóriát, az oldalon különböző beállítások segítségével szűkíthetjük a keresést. Ez lehet akár ár, típus, szín, háttértár mérete, illetve szolgáltatófüggőség.

A kívánt termékre kattintsunk rá, majd még egyszer ellenőrizzük az adatokat, hogy az általunk megadott feltételeknek megfelel-e a készülék. Ezután kattintsunk a “Kérdés a termékről” menüpontra, hogy a kollégák mihamarabb felkereshessenek minket.

Ezután nincs más dolgunk, mint várni, hogy a hasznaltszifon.com-os kolléga felkeressen minket.

Egyéb információk

Minden egyes terméket, mely az oldalon található, meg lehet tekinteni, ki lehet próbálni a WestEnd City Center-ben található üzletünkben (1063 Budapest, Váci út 1-3, aluljárószint, az étkezdéknél, a Café Perté mellett), ahol szívesen segítünk is a felmerülő kérdésekben.

Mint látható, használt termékeket forgalmazunk elsősorban, ezért ezekről csakis 0% ÁFA-tartalommal bíró számlát tudunk kiállítani. Adás-vételi szerződésben garanciát vállalunk a termékeinkre, illetve sok nálunk kapható iPhone, Mac és iPad rendelkezik még Apple vagy szolgáltatói garanciával is, amit Magyarországon szolgáltatófüggő készülék esetén a szolgáltatónál (T-Mobile, Vodafone), vagy gyári független készülékeknél a hivatalos szervizpartnereknél (iStyle, Almárium Pro, Starking) lehet érvényesíteni. A garancia időtartama minden termékünknél fel van tüntetve.

Vevőinknek lehetősége van postai úton való megrendelésre is, amihez mi a PDS futárszolgálatot választottuk. A kívánt termék akár 1 nap alatt kézhez is kapható, amennyiben a rendelés 14:00-ig beérkezik. Az utánvét díja a megrendelt csomag értékének függvényében változik (250.000Ft-ig 3000Ft, efelett 3500Ft).

A rendeléshez írj nekünk emailt, mi visszahívunk, rögzítjük a megrendelésedet, amit ezután 1-2 napon belül kézhez is kaphatsz. Minden kérdésedre válaszolunk telefonon, emailben vagy akár személyesen is az üzletünkben.

Lehetőség van a helyszínen kipróbálni a gépeket, régi (akár hibás vagy törött) iPhone-odat, iPad-edet, MacBookodat beszámítjuk, vagy adott esetben megvásároljuk. A helyszínen, készpénzért.

A Szifon és az iSamurai szó mára védjeggyé vált az iPhone-os közösségben, ezt próbáljuk a jövőben az adásvétellel is erősíteni. Hosszútávra tervezünk, célunk a vásárlóink elégedettsége, a megbízhatóság, tényleg barátságos árakon.